Desktop

Imprimante 3D Desktop

Un start accesibil: costul echipamentelor, costul modelelor realizate, amplasarea convenabila pe biroul vostru, programele cel mai usor de utilizat.

Modelele acestei game va permit sa realizati convenabil concepte sau piese, de dimensiuni variate, pornind de la amanunte materializate de grosimea unui layer de 30 de microni, in culori multiple si din diverse materiale.

Decideti care este cea mai importanta caracteristica si alegeti modelul potrivit.

FabPro 1000 ridica stacheta in domeniul imprimantelor industriale entry level prin realizarea unor piese de o calitate ridicata, cu viteza luminii, la un cost operational remarcabil de redus si cu o uimitoare usurinta in utilizare.

Imprimante 3D Desktop Formlabs Form2

Imprimanta 3D Desktop SLA la indemana tuturor, la un cost accesibil, oferind posibilitatea de a realiza printuri 3D cu inalta rezolutie, din materiale multiple incluzand rigid, flexibil, fuzibil, durabil, biocompatibil ori rezistent la uzura sau rezistent termic.

Singura serie de imprimante 3D desktop profesionale care foloseste printarea cu filament si este destinata realizarii pieselor foarte rezistente, armate cu fibra de carbon, fibra de sticla sau kevlar la cel mai accesibil pret.