cjp

Culori (WMCYK) – Pot fi reprezentate peste 90% din culorile Adobe Photoshop (WCMYK), printare orice textura. Foarte utile pentru transmiterea modelelor de analiza cu element finit sau prezentarea diferita a pieselor in ansambluri, modele medicale sau arhitecturale. De asemenea se pot adauga logouri, texturi, etc.

Viteza mare de printare – Puteti obtine un prototip in termen de ore in loc de zile, 1-4 layere/minut, 25 mm inaltime/ora. In Draft mode – 35% mai rapid. Comparativ cu alte sisteme de printare (tip FDM) este de 5 pana la 10 ori mai rapida si de peste 3 ori mai rapida ca sistemele jet printing cu 2 capete de printare (Objet 30 prime).

Productivitate – posibilitatea de orientare in aceeasi operatie de print a mai multor modele aranjate orizontal dar si stratificate vertical, nu trebuie schimbate materialele in timpul imprimarii, dimensiune foarte mare a modelelor printate (508x381x229).

Cost redus al pieselor – Costul echipamentului de printare si al materialelor este unul redus. Nu se pierde material (suport sau model), fiind posibila reciclarea. Mentenanta este usor de realizat, astfel si costurile de intretinere fiind reduse. Exemplu de piesa tiparita: in mod draft 0.15-0.35 $/cm3, in mod basic 0.25-0.5 $/cm3, in mod functional  0.3-0.5 $/cm3, in mod monochrome 0.18-0.43 $/cm3, in mod prezentare (best) 0.3-0.6 $/cm3.

Mediul de birou – Functionand ca o imprimanta de documente, modelele sunt perfect compatibile cu mediul de birou. Presiunea negativa impiedica raspandirea particulelor in aer, cartusele sunt inchise ermetic, se incarca in mod curat, nu este necesara indepartare suport.

Usor de utilizat – Necesita training minimal, dispun de panou de control intuitiv si au dimensiuni de gabarit reduse. Orice student, inginer, architect sau designer le poate folosi foarte usor si  rapid. Pot fi controlate de pe desktop, direct de la imprimanta sau de la un dispozitiv mobil (conectare remote la  panoul de control al imprimantei de pe tableta sau smartphone).

Share this post on: