avantajeDetalii fine – Muchii ascutite sau geometrii de dimensiuni mici (0.25 mm), complexe, pe piese mari sau mici. Suprafete line si pereti laterali cu o calitate ridicata, rezolutie excelenta, geometrii interne complexe, cavitati. In plus, acestea vor ramane si dupa indepartarea materialului suport (spre deosebire de alte tehnologii unde indepartarea materialului se face sub presiune) pentru ca acest material este ceara care se topeste.

Acuratete si precizie – Tolerante 0.01-0.02 mm, precizie de 0.025-0.05 mm per 2.54 mm, garantata de tehnologia patentata 3D Systems care raceste imediat fiecare picatura de material care atinge masa de printare pastrand perfect forma acesteia si impedicand curgerea care ar conduce la deformarea geometriei. Ca urmare gaurile sunt rotunde, colturile sunt ascutite.

Diversitatea materialelor – Dispuneti de material rigid (tip ABS, policarbonat, polipropilena), elasic (tip cauciuc), fuzibil (tip ceara), dentar (petru modele de mandibule sau maxilare ori ghiduri chirurgicale), transparent iar pentru situatiile in care exista necesitatea unor proprietati dedicate, le puteti obtine prin generarea acestora combinand materialele existente.

Materiale performante – Permit obtinerea de piese robuste, durabile, functionale cu rezistenta la temperaturi ridicate (88oC), in contact cu apa nu se umfla si nu absorb apa.

Mediul de birou – Operare in mediul de birou, nu este necesar sistem de ventilatie special, consum electric standard. Nu este necesar un calculator dedicat conectat la imprimanta, managementul acesteia se face simplu, din panoul de control.

Costuri de exploatare minime – Garantie 5 ani pentru capete, cea mai eficienta utilizare a materialelor, necesitate de mentenanta redusa, cost redus al materialului suport (ceara). Sistemul captetelor de printare patentat de 3D Systems ajuta la economii prin utilizarea cu 15-25% mai putin material prin elimiarea purjarilor repetate si a curgerii materialului. Procedura de intretinere este automata, iar masa de printare reutilizabila, reducand si aceasta costul de exploatare.

Viteza / productivitate – Posibilitatea de a combina piese multiple intr-un singur print, designul capetelor asigura treceri eficiente ale acestuia in procesul de printare (viteza), transmiterea jobului de print se face rapid si facil. Print rapid de piese mari sau mai multe piese mici. Puteti optimiza aranjarea in plan XY sau stivui in directia axei Z mai multe piese la un print.

Share this post on: