duraform-prox-repeatability

Auto, aviatie si aparare – Pentru aceste domenii cu reglementari stricte aveti la dispozitie materiale dedicate: material pentru cabina, compartimente si cargo, aprobate din punct de vedere al degajarii fumului si al substatelor toxice. Lucrati in siguranta, confortabil, stiind ca piesele dvs. sunt realizate din materiale care au trecut testele riguroase impuse.

Productie piese – Produceti componente / ansambluri functionale care au  comportament practic identic cu cele obtinute prin injectie. Obtineti modele personalizate sau trasee de tevi sau elemente de ventilatie tevi cu geometrie imposibil de realizat prin metode traditionale.

Medical – Dispuneti de material biocompatibil, USP clasa VI, ce poate fi sterilizat in autoclave. Se reduce costul alocat sterilizarii, se pot personaliza instrumentele medicale in functie de pacient, acest lucru conducand la proceduri minim invazive si la  recuperare rapida.

Scule, dispozitive – Realizati scule si dispozitive personalizate compatibile perfect cu piesele cu care acestea se imbina sau la a caror productie sunt folosite, utilizand materiale rezistente in timp, stabile.

Garnituri, etansari – Folositi un material flexibil pentru a obtine garnituri sau chiar pantofi sport, cu rezistenta in medii dure (rezistent chimic, acesta nu se dizolva in hidrocarburi, eter sau alcool) si stabil pe durata indelungata.

duraform-prox-plastic-duct_0

Bunuri de larg consum – Fiind o serie dedicata productiei, se pot executa serii mici sau medii mai rapid decat prin metode traditionale. Obtineti piesele direct, cu performante maxime, fara a fi nevoie ca mai intai sa fabricati dispozitvele care produc piesa dorita.

Electronic si Militar – Calitatea foarte buna a peretilor si muchiilor ascutie obtinute dar si finetea si dimensiunea  mica a geometriei obtinute precum si proprietatile mecanice ale  materialelor recomanda aceasta tehnologie pentru aceste aplicatii. Conectori, mufe, carcase sau ambalaje, toate pot fi realizate direct, rapid, fara efort, adaptate perfect geometriei  cate trebuie inglobate in acesta.

Ansambluri complexe – Reduceti timpul de obtinere a ansamblurilor complexe, din multiple piese, care necesita operatii si dispozitive dedicate pentru fiecare dintre acestea. Geometriile pot fi complicate, gratie acestei tehnologii nu mai este o problema. Reduceti ansamblul la o piesa si obtineti totul direct intr-un singur print.

Share this post on: